söndag 7 mars 2010

Härliga helg...

Lotta på bråkmakaregatan sitter här på sin grindstolpe och suktar, inte efter någon cykel, utan efter granpojken Ville...(det skall börjas i tid!) ... ;)
Sedan blev det härlig snowracer-race på tomten, medans föräldrarna...

Aaaaah, låg i varsin "baden-baden" (som jag uppläxade sambon om, när han tog hem dessa från sin farmor och farfars land, att de absolut INTE fick visa sig i vår trädgård under några som helst omständigheter!) Men, skam den som inte ändrar sig, för hur fula de än må vara, så var jag ganska nöjd när sambon släpade fram dem och jag fick glida ner i en och bara ligga och slappa i solen i en halvtimme, hur skööönt som helst, rena rama fjällen-känslan! ;) Vi bara väntade på att några grannar skulle dra igång afterskin... ;)
(Åh, vinterdagen på Kallfors med trubadur, korvgrillning, pulkaåkning etc. måste ha varit underbar, dit vi garanterat hade åkt om kära R och U hade varit hemma!)



Men vi hade det rätt så bra här oxå, i våra baden-baden.... ;)
Sedan bar det iväg till hockeyn för mamman och den lilla hulliganen, där vi mötte upp Hallin-Jr med mamma och hejade på SSK i "spelar-fruar-logen!"



Lite småskönt att komma hem till denna flottiga, men ack sååå goda middag som sambon dragit ihop, som avnjöts på tu man hand i baren framför Melodifestivalen!
Hoppas du också haft en underbar lördag i solskenet!
Kram


1 kommentar:

  1. Vad han kan, det visste jag redan, men tiden
    räcker inte riktigt till !!! Kram svärmor/mamma

    SvaraRadera