torsdag 20 maj 2010

Onsdagsbestyr...

Onsdag 06:45, nu köööör vi...

Idag blev det äntligen cykeln till dagis (som denna prinsessa har tjatat!) ;)...(observera att när vi ska till dagis brukar hon få välja kläder själv, därav den totala omatchningen, but who cares?) ;)
Jag vill också cykla...men för lillemann fick det bli vagnen, då det är en braaa bit till dagis!

Men, ungefär här, efter några hundra meters cyklande tappade cykeln trampan...och mamman kunde till sitt stora, stressade förtret inte laga den, så då var det bara att lämna cykeln vid vägkanten och gå till dagis...stackars stackars mammas lilla prinsessa som lääängtat, önskat och tjatat så länge på att få cykla ända till dagis, så hur typiskt är det inte?!
Ja, ja, cykeln är ju ändå för liten, så det är väl dags att köpa en ny...och cykla till dagis på riktigt en annan gång!
Sedan var det bara för mamman att knata hemmåt igen för att hämta bilen och burna in till jobbet, skön start på dagen...

Jobba, jobba, jobba och sedan hem och dra igång storkok ala´köttgryta som jag skulle ha gjort i söndags (men då kom det en och annan snuskig pizza i vägen!), samtidigt som man ska ha koll på barnen som leker vilda lekar utomhus, samtidigt som man skall plocka i ordning och fixa, samtidigt som man skall ta reda på tvätten, samtidigt som syrénbuskarna skall vattnas, samtidigt som diskamaskinen måste tömmas, samtidigt som det kokar över...heelveee...samtidigt som lilleman gör illa sig utanför.....ahhh...samtidigt som man delar sig, klonar sig och går i tusen bitar?! ;)
Puh! Det är inte lätt att vara "ensamstående" mamma alla gånger...;)
Samtidigt kommer äntligen kära svärmor och farmor från Norge på besök, med massor presenter, kramar och saknad så stor!
Bla fick jag dessa egenplockade och torkade kantareller! Det kallar jag lyx, jag blir överlycklig av att få sådant, att krydda tillvaron och maten med extra kärlek, länge framöver! Underbart!
Tusen Tack kära svärmor och farmor!
Hoppas vi ses snart igen!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar