tisdag 22 juni 2010

Kalasdags!

- Pling plong...Ja må du leva uti hundrade år! Precis på väg att entra lördagens barnkalas...(och för viss vuxna som inte körde, hrmpf! inte konstigt att man fått en Bubbla, för klart jag skulle köra...väl genomtänkt förstod jag sen när det serverades öl och rosé till alla icke-körande vuxna! Ursäkta, men vem är d som varit gravid 2 gånger, ammat och tjossat och därmed varit nykter och kört till alla tillställningar i minst totalt 3 år liksom....när ska man få ta igen det då?? Ingen bubbla på magen mer, men en på parkeringen...nu börjar det klarna ett och annat här...grrr...! ;) Men, men, män... ;) )
Grattis pooolarn...

Och sedan blev mammorna såklart bänkade framför TV:n och detta faaantastiska sagobröllop av underbar äkta härlig strålande kärlek! (jag har bölat till varenda repris jag sett och prins Daniels underbara tal vann ju snyftkalaset totalyyy!) De är ju sååååå söta och sprudlande kära att man smått smäller av, ååååh.... ;)

Och ett par prinsessor som försöker få mammorna att slita blicken från den riktiga på TV-skärmen...förgäves, men väldigt söööta var dom! ;)


Nä, ut på grönbete nu barn, vilket kan behövas efter ett underbart barnkalas med allt snaskigt barnsligt som hör därtill!
Sedan var det dags att klä på barnen...(och pappan!)...och åka hemmåt för mysmiddag och ännu mera bröllop!
Kramen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar