torsdag 10 juni 2010

Du är en underbar liten KNÖL kära du...

Plåster på såren behövs det gott om i onda tider som denna och far och flyg till alla nässpray, värktabletter och för att inte tala om antibiotika (Tur att doktorn inte villa skriva ut det till mig...peppar, peppar...skall aldrig säga aldrig, jag e inte frisk än!)...och fram med naturligast av naturliga preparat, nämligen PEPPARROT, som man river och lägger i en kompress, trycker mot bihålorna (ca 7 sek, anmnars kan man få brännskador, så starkt är det!)...och WOW det har verkligen gjort susen, löst upp spänningar och fått igång flödet som är på utmarch igen....jag älskar dig du fantastiska lilla KNÖL!

Och det är väl fantastiskt, varför kan inte sjukvårdsrådgivningen, personalen på apoteket eller läkaren tipsa om något så simpelt, naturligt och effektivt alternativ?!
I allafall, ett TIPS verkligen!

Och detsamma gäller barnen om de har ont i öronen, på med skivad gul lök i förband på örat och häng sedan detsamma i en handduk eller dylikt vid sängen över natten, det gör verkligen suuusen!

Från den ena knölen till den andra, hölt jag på att skriva, (Du är allt annan än en knöl Ia!) men ännu ett fantastiskt plåster på såren är väl mänsklig omtanke??
Kära grannfrun kom förbi häromdagen med ett litet paket och en söt dikt, innehållanders en fyndig, glädjande och väldigt träffande liten bok, tuuusen tack du söta och snälla, jag fick genast mindre ont och blev alldeles varm i hjärtat!
Tur att det finns människor som Dig, som inte är rädda för att ge, göra det där lilla extra och erbjuda sig att hjälpa till!
Kram på Dig!

Naturligt på bättringsvägen...lite i allafall...aj...

(bild från vi.sualize.us)

1 kommentar: