torsdag 29 april 2010

Akut start på torsdagen!

Är fortfarande hemma med ögoninflammerad ögonsten...och nässelfeber igår dessutom stackars liten, så när sambon kom hem vid 22.30 var det bara att kliva upp ur sängen igen, som man precis lagt sig i, och åka in till akuten med en panik-kliande lilleman, mammas stackars stackars lilla älskling! ;(
Hemma vid 01.30 igen och en utslagen liten prins av den starka medicin-hutten...gud kunde inte jag oxå fått en...av läkaren som berättade att han själv hade en polare med ett hudproblem som gjorde att det gick att skriva med fingrarna på hans hud, när han frågade om ngn annan i släkten har lätt för nässelutslag eller andra huduppblossningar etc, och att det genom åren på badstranden blivit många tre-staviga ord på denne polares kropp, haha...;)
Skönt med lättsamma läkare...vilket resulterade i att både mamman och lillprinsen åkte därifrån mitt i natta, med ett leende på läpparna!
Tack för det!
Idag mår mammas ögonsten mycket bättre...och mammans jobb-samvete bultar inombords, men när man nu får möjligheten att vara hemma med det bästa man har, så är det bara att passa på att njuta, pussas och kramas xtra mycket, busa-leka-stöka....och det eviga tvätta-städa-plocka då förståss! Men vi koncentrerar oss nog mest på det förstnämnda tror jag... ;)

Nu skall här bäddas rent i sängar (köpte visst lite nya lakan i Mariefred igår, oopsi! Shopping mår man oxå mkt bättre av! ;) ) - Med förhoppning om lite mer och bättre sömn i natt! ;)

Innemysar Kram med underbara, harmoniserande och vackra Katie Melua i högtalarna

2 kommentarer:

  1. Oj, oj, stackrs lilla gubben, hoppas han mår bättre!

    SvaraRadera
  2. Jag säger detsamma, stackars lilla bubbe !!
    Krama honom från Mormor

    SvaraRadera