lördag 7 november 2009

Män, män, men...

Ligger här ute hos mamma på en bäddad soffa och kan inte sova (lördagnatt kl. 00.50)...
För att jag har blivit övergiven av min man som är på herrmiddag(vilket förmodligen är allt annat än just middag, men, men...!!)
Så jag och barnen packade oss hem till mamma/mormor som även hon är övergiven av sin man(min far) som är en riktig curlingförälder!! ;)

Dessutom blev man lämnad av Rabih i Idol igår...snyft! ;(
Vem ska nu sjunga kärlekssånger till Mig om fredagarna? (Frivilliga anmäl Er nedan!)

Men...Alla dessa män, karlar, killar, pojkspolingar, boys, gubbar, hunkar, herrar, mansgrisar, karlsokar...(kärt "barn" har många namn)...Vi Älskar Er ändå, trots alla dessa men...

...Men, kanske just därför...För att ni är just Män?!

Och imorgon (idag) skall dom firas, i allafall alla dessa som förökat sig på ett eller annat sätt!
Fars Dag i all ära, strumpornas, kalsongernas och slipsarnas dag! (Varför förknippas inte den kvinnliga motsatsen, Mors Dag, med strumpeband, trosor och smycken lika självklart!!?!)

Min egen Far, som alltid finns där, som ställer upp oavsett, ger och ger till allt och alla, gör och gör för allt och alla, den mest fantastiska människa och far man kan tänka sig, är verkligen värd all uppmärksamhet, kärlek och tacksamhet. Så det ska han få!! ;)

Och Pappan till mina barn, för utan dig så hade det inte blivit några barn och det är ju det bästa vi någonsin gjort tillsammans, så du ska också få dig en skopa av ovanstående grrr..atulationer...(trots att du kommer att vara bakis och jäklig och dan...) ;(

Men, men...
Män är ju inte mer, än bara Män!

(För nu sitter vi ju här, med inslagna kalsonger, och bara väntar på att dom ska komma hem och fylla ut dom!) ;)

Kram och Godnatt

1 kommentar:

  1. Ja nu ær det æntligen morgon efter en lång o tung natt. Ska bara hem før att byta klæder och ta med mig min underbara Man till Thailand.

    Puss o Kram hælsa mina gullungar och mitt gull

    SvaraRadera