söndag 15 november 2009

Kalashelger och Söndagsmys...


Förra helgen var en riktig kalashelg med en nyfödd, en 2-åring, en 9-åring och 3 fäder att fira! Denna helg bjöd även den på kalas, när gängets första 30-åring skulle firas! 
Gud, jag älskar att fixa presenter, göra paket, fira och uppvakta andra, men ibland blir det lite mkt på en gång...Nu blir det nog lugnt på kalasfronten i allafall i en vecka eller två, för sedan är det vår lille prins tur att fylla 2 stora år och det går ju knappast att undgå att fira...och sedan, just det, då är det jul... Kalasandet och firandet fortsätter med andra ord!! ;)
En smart sak som grabbarna i allafall kom överens om var att istället för att köpa presenter till alla (i princip alla min sambos vänner fyller 30 nästa år = väääldigt mycket firande att se fram emot!) så är tanken att vi Alla åker på en stor Resa tillsammans! Ibland glimtar dom till karlarna och är riktigt geniala... faktiskt! ;)

Idag har vi haft en riktig Myssöndag, som startades med en uppfriskande kiwi-smoothie till helgfrukosten, jag bara ääälskar stora härliga helgfrukostar med mkt av allt, mmm...
Dom sista lövhögarna har fått ligga kvar, då jag fick världens blåsa på handen efter gårdagens krattning (rätt skönt att ha ngt att skylla på!! ;) )...Så det har mest varit innemys med mycket tända ljus, julmusik (redan!), lite pyssel, tvättning, matlagning och massor (pust!!) renoveringsplaner... ;)
Nu väntar ännu mera mys, ingen söndagsångest, bara mys

Mysiga Kramar till Er Alla!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar