tisdag 3 november 2009

-Kära Folietext vill Du klistra Dig med Mig??



Nu har pappan "pimpat" hjälmarna...med hjälp av folietexter, som just nu är jättepopulära att sätta på exempelvis väggar och möbler, så kallade "Väggord"
Listan är lång på alla väggord jag vill ha hem, men med en sambo med skyltfirma, så blir det lite som bagarens barn som inte får något bröd... ;(

Men till söndagens 1-årskalas lyckades jag i allfall göra denna lilla skylt med texten "Ett Mirakel av två världar" till en liten tjej med mamma från Brasilien och pappa från Sverige. 
Det var för övrigt världens bästa småbarnskalas, då det ägde rum på en förskola! ;)

Pysselkramar

3 kommentarer:

  1. Clara (ingen bebis ännu)3 november 2009 kl. 19:51

    Varför har Ludvig redan fått ett nummer och inte Thelise... Könsdiskriminering kallas det... För hon ska väl spela innebandy och ishockey som sin moster?? =)

    SvaraRadera
  2. Vad fin skylten var förresten! Du kan väl börja tillverka sådana en dag i veckan på skyltis... Skulle sälja som smör i solsken =)

    SvaraRadera
  3. Tack kära syster!
    Tillverkaren hälsar att man inte har, varken nummer eller hjälm i konståkning, så hjälmen används bara tillfälligt under uppbyggnadsfasen!
    Vid frågor eller andra råd kring uppfostran och formning, kontakta chefen på numret du har i telefonboken under kontakten "Flum"! ;)

    Kram

    SvaraRadera