lördag 6 februari 2010

Godmorgon lördag...

Efter en mysig fredagskväll, med taccos och en slurp milkshake till efterrätt (ett tips att göra till barnen i blendern!)gott för stora barn också för den delen! ;)
Sedan blev det såklart Let´s Dance och Solsidan i soffan innan en utmattad mamma somnade just där! ;)
Godmorgon lördag...med mysfrukost såklart!
Sedan åkte vi brudar iväg på dotterns danspremiär...då jag passade på att ta en powerwalk runt Gripsholms Slott (gud så maffigt, vackert och spännande det är med slott!) under tiden hon dansade med FF!
Jätteskön start på dagen, nu en kopp kaffe och planering inför en just oplanerad sådan...
Vad ska vi göra idag?
-Spela hockeeeey! oväntat svar av lilleman
-Vi kan leka kurragömma...
...eller leka prinsessa! tycker dansdrottningen

Så vi får se vart vi gömmer oss idag...
Hitta oss om ni kan!!! ;)

Själv väntar jag på att sambon skall bära in de gratis-möbler jag flirtat till mig, nu igen!! (kvinnlig list när den är som bäst!)! ;) 
Dessvärre mycket på målarlistan just nu....projekten bara växer och väääxer som vanligt...och jag är ju lite småless på att måla vid det här laget!
Man skulle gift sig med en målare...och en snickare...och en Ernst...eller en Beckham....eller en prins Carl Philip (då hade man ju fått lite riktigt slott också!)...eller bara med en sedvanlig karlslok...om han nu skulle få för sig att fria någon gång?! ;) (Och om jag skulle svara Ja! ...hahaha....) ;)
Dottern sa förövrigt vid middagsbordet igår att hon ville ha tre pappor...Något jag helt klart kan tänka mig att ställa upp på!
Eller vad säger du älskling...???? ;)

Vad ska ni göra idag?
 Hur som helst, vad ni än företar er så ha en underbar sådan! 

Lördags Kram

3 kommentarer:

  1. :)

    angående den underbara kvinnliga listen så är det ju så att ni kvinnor på ett mystiskt vis kan förhöja våra sinnen från egentänkandet så att vi vill inget hellre än att behaga och betjäna kvinnan, så en kvinna som vet hur hon skall använda sig av den kan då få dessa gratismöbler som du där fick, eller på andra sätt göra att män gör allting för henne, eller då ger henne de saker hon vill.

    Absolut en kvinnlig list när den är som bara underbarast. Bara själva existensen utav den ger den extra mycket styrka.

    Angående att ha tre män, så borde det inte vara några större problem för dig att anförskaffa, då älsklingen din antagligen inte vill något hellre än bejaka dina önskningar. Precis som det skall va.

    SvaraRadera
  2. Tack för din kommentar!
    Hahaha...men det där med tre män det vette sjutton om ens den kvinnliga listen kan flirta sig till, så det får nog förbli en önskan...!! ;)
    Men en kul tanke ändå...och kanske när den kvinnliga listen är så pass vass och väl utövad, något att verkligen sätta dess tänder i??! ;)
    Kul att du tog dig tid!

    SvaraRadera
  3. ah, jo, kvinnors önskningar bör tillfredsställas till fullo, annars blir hon/du ju inte tillfredsställd. En mans högsta önskan bör inte vara något annat än att bejaka sin älskades tillfredsställelse. Om inte annat, för att du skall må så bra som möjligt.

    hursom, titta honom djupt i ögona, och han kommer antagligen inte kunna förneka dig något, precis som det skall va.

    SvaraRadera