fredag 23 oktober 2009

Äntligen Fredag!!



En fullspäckad sådan med jobb, storhandling och massor H2O-fynd hos fina Jessica och Morgan (som förövrigt har ett bröllopsfoto att döda för!)...så att man i allfall känner sig "Het" i backen i år(skenet kan bedra!).. .får nog mest bli  sol och Jäger i en snödriva och barnen i skidskola om föräldrarna får bestämma..;)....(Ellerhur kära vänner, hoppas att Sälenresan med Er allihopa blir av...vore faaantastiskt kul!!)

Sedan underbar middag med Familjen framför brasan...Köttfärspaj ala Mamma med sallad och öl! Mmmm...

Nu har grabbarna cyklat iväg för att titta på hockey, medan vi tjejer bakar muffins alá Leila inför helgens alla kalas!!

Och såklart....Idol..
...Vilket innebär Rabih.... ;)
Min sambo tror att 30-årskrisen är här (=att jag skall lämna honom för en ung fräsch kille)...;)
Har haft svårt att sluta lyssna på Rabihs "With You" (som för övrigt är en riktigt skööön låt!)..With you, with you, with you..ååååhhh.....Min dotter går t.o.m. runt och sjunger "I need you boo, I gotta see you boo..." Drömmannen skall absolut sjunga som Rabih...blir helt knäsvag av denne unge mans ljusa, hesa, sexiga röst och charm....gaaalet bra röst! I love....   Annars tycker jag att Mariette är outstanding, och Calle med sin fint utvecklade blyghet därefter!
Vem håller Ni på?

Trevlig Helg kära Ni!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar