tisdag 12 oktober 2010

LINAS MATKASSE!

http://www.linasmatkasse.se/

Har ni hört talas om LINAS MATKASSE...(se länken ovan)...överväger starkt att testa denna dunderkur mot vardagsmat-ångest!

Jag tycker att det verkar super, varannan vecka får du en matkasse hemlevererad till dörren (bara det, aaah...) innehållandes råvaror, recept och vägledning till 5 middagar för ca 4 personer för endast 749kr.
Fantastiskt ju, vilken bra affärsidé.
Du får laga massor med ny spännande mat...slipper fundera, planera och handla...och tjaffsa i relationen om vem som skall laga maten etc..??...den som är hemma först, drar igång med maten bara, allt e klart! (synd att man alltid e hemma först och står för matlagning då!) ;)
(Gud, det finns ingen så´n här "Linus Matkasse" med en snygg kock som följer med in och lagar maten oxå???) ;)
Varannan vecka däremellan är det ju bara att köra på med sina gamla hederliga klassiker till vardagsfavoriter, såsom blodpudding, köttbullar och makaroner, ungsbakad falu och andra husmanskoster, eller what ever you want...?!

Låter det inte grymt så säg!

Jag tror jag gört!

Har hört av flera som testat att de e supernöjda, och vilken smarrig mat de lagar!
Har du testat, så lämna gärna en åsikt, snääälla...?!! ;)

3 kommentarer:

  1. Hallå på er!

    Hoppas att allt är bra med er. Vi har haft Linas matkasse i säkert 1 år, är för det mesta väldigt nöjda. Om man äter allt och är beredd att hacka mkt grönsaker så är det perfekt! Det är så skönt när det ringer på dörren å så har man en stor full kasse med mat. Ingen planering och man behöver inte åka å handla. Det står på receptet vad som är bra att ha hemma, som tex kryddor, mjölk etc. Man får ett mejl några dagar innan så man kan inhandla detta innan kassen kommer.

    Testa en gång vettja, 499kr brukar första kassen kosta. Jag kan tipsa dig så du får rabatt om det inte står på hemsidan.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Vi har testat och är supernöjda!!!
    Ligger dock lite på is just nu, vart lite för mycket av det goda så. :))

    Men det e en dunderkur mot vardagsstressen. :))

    Kram

    SvaraRadera
  3. In case there's heaviness or fatigue in the legs, thus you may correct that with the right pair support stockings

    Here is my homepage ... nursing support socks

    SvaraRadera