torsdag 10 mars 2011

"Hyss hittar man inte på, di bare blir!" ;)

Mammas lille bus, just nu busigare, viljestarkare och 3-årstrotsigare än någonsin...
Åååh, vad skönt att vara tillbaka i den "normala" vardagen igen, hade nästan glömt hur det var att ha ett barn som kan lägga sig och skrika rakt ut varsom helst, kasta 20 kläduppsättningar åt skogen varje morgon(bara imorse var det fel på garderobens utbud av cikus 20 kallingar, varpå han tillslut går till smutskorgen och rotar fram gårdagens...*skrattgråt*), som man får bära skrikandes upp på rummet för att få matro, eftersom man blir ett monster på 1sek ifall mamma sättertex  ketshupen på fel ställe på maten(som idag när han hivade hela härliga ketshupflaskan i köksväggen...flera gånger!) eller till varje pris skall ha på sig hockeyutrustningen närsom på dygnet det passar honom (se upp alla frölundare, aik:are etc. säger jag bara!) vägrar att gå till dagis om en viss pryl inte får följa med trots att mamman säger bestämt nej 1000 gånger, eller skall bestämma vart bilen skall åka när vi bara skall "åka hem" från dagis eller.....etc.etc.....listan är oooändlig just nu!
Tänk att en sådan söt liten sak kan vilja så mycket, vara så envis att mamman bli gråhårig och tänja gränser till det yttersta av yttre vilje-rymden...;)
Kära barn, du kommer att komma långt här i livet!! (och mamman kommer att bli sååå stolt...när hon har krafter att inse det!) ;)

Älskar Dig min lilla förgrymmade unge!! ;)

3 kommentarer:

  1. Ja herrejesse vad skall man säga....???? Det är bara att ha förtröstan att det vänder....en vacker dag. Kramar snart kommer den välförtjänta semestern till er alla, hela fina familjen!!!!

    SvaraRadera
  2. Matilda!! Du sätter ord på mina tankar! :) .....På min vardag haha... eller gråt...eller vad ska man välja?! Som vi sagt till varandra många gånger: Staaaaark vilja är en bra egenskap men det är svårt att vara mamma ibland....

    Massa kramar Emma

    Och igen..Hoppas ni får det helt underbart i Thailand! Njuuuuut, bara njuuuut det är DU värd hundra gånger om!!!!

    SvaraRadera
  3. Tack Emma!

    Vad skööönt det är att bara höra att man inte är ensam, det gör en lite starkare bara det!
    Och det behövs minst sagt, för inte är det så lätt alltid att vara mamma!
    Energikrävande men underbart!!

    Massor styrke- och glädjekramar tillbaka
    (och du kan haja att jag skall njuuuuuuta...) ;)

    SvaraRadera