onsdag 14 juli 2010

Dagens tänkvärda!


Dagens tänkvärda och även lite av en Kaj Pollacks *välja glädje*, då han menar att vi kan välja hur vi tar och reagaerar på andras ord och handlingar etc.
Vill man ta allt personligt, negativt och kritiskt så får man nog skylla sig själv, istället för att välja den svåra men härliga och karmatiska positiviteten, självdistansen och glädjen! ;)
It´s your choise...


Har för övrigt ingen tid över för kära bloggen just nu, dagarna går i ett, livet leker, kroppen svettas och barnen vill inte sova om kvällarna!
Har säkert 100 blogginlägg på lager, men där lär de nog till att flörbli...för nu vill jag bara njuta av nuet, av sommar, av måltider utomhus, av bara ben, av öppna dörrar, av fönster på glänt, av ren tvätt som vajar i vinden, av lättklädda busiga barn (going trädgården-all over!) , av blommor som blommar, av trädgårdens grönska som doftar och är så slående vacker och av att kanske bara få sitta ner en stund, bli solkysst på kinden och reflektera, andas och fånga den bästa tid av sommar som ju faktiskt är NU! ;)

Och så all packning och alla förberedelser inför semestern förståss, OMG... ;)

Puss på er i allafall
(Och inte har jag fått till den där *like*-knappen, fast jag försökt...grrr...)

Önskar Er alla en glädjefylld semester!!

(Bild från vi.sualize.us)

2 kommentarer:

  1. GILLAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  2. Och jag gillar din kommentar, tack!! ;)

    SvaraRadera