torsdag 2 juni 2011

Livet är en Fest!

 Förra lördagen, ja det känns faktiskt som att det är lördag igen, fast det bara är torsdag...så var festfixaren igång igen...lite hysteriskt blev det, då 2 av karlarna på gästlistan (bla sambon!) kom hem istället för på fredagen som planerat, på lördag em, så först skulle gästerna komma kl. 14...sedan blev det flyttat till 16...och slutade på kl. 18!! Och mamman som hade räknat med lite hjälp och avlastning av barn för handling etc...fick att göra minst sagt...men klart så löste det sig tillslut och fest blev det! ;)
 Karlarna på plats, som en öldrickande svärm runt magneten *grillen* ;)

Men hu så kallt...inget vidare ute-väder...bara att vända "ut och in" på GRILLFESTEN så att säga, som fick flytta in istället...(så kallt att jag inte ens ville springa ut och fota den påbörjade dukningen från sin rätta synvinkel...brrr...)
 In i värmen, på med en brasa och massor trevligt värmande sällskap förståss!! ;)
 En helt underbar kväll med grillbuffé, 5 busiga härliga lekande barn...(kvällens bästa; när tjekerna upptäckte att de hade "samma" trosor på sig och kom nerspringande i dem och höll på att kissa på sig av skratt över upptäckten, haha...) ;)
 Sedan blev det dessert (hemmagjord rabarber och hallonpaj - kärleksfull så att säga! ;) serverad med vaniljglass och härlig rosé-champagne!) , kaffe, godis, spel...
och massor goda skratt och drycker förståss!! ;)
Och äntligen hittade jag detta underbart packetterade vita vin, som slank ner rätt så bra bland oss "shopping-tokiga" i sällskapet!!

Tusen Tack för att ni kom kära familjer och gjorde denna lördgskväll FANTASTISKT trevlig! Får vi snart göra om!!

Festlig Kram på Er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar