lördag 30 april 2011

Påsk 2011!

 Ända till fjället flög påskkärringen, efter att ha varit och vänt i Blåkulla...medan de andra fick ta bilen...Gissa vem som hann fram först?? ;)...För att fira påskhelgen med familj och släkt!
 Och bytte ut kvasten mot skidliften!
 Världens duktigaste skidungar - åkte helt själva i svarta backen(ja fast den var ju vit som mjölken som oxå kan vara "röd" och "grön" etc...försökte mamman förklara, som dock inte hittade några laktosfria backar!!) ;) Dottern åkter runt och sjunger hela tiden i backen *tota lycka* och lilleman låter som en rallybil, eftersom han "åkte rally" i backen och inte kunde låta bli att titta på ytterskidan i varje sväng när det stänkte lite snö, haha...mammas små snöbollar, jag skulle kunna kraaama sönder er!! ;)
Men skönast av allt var nästan att bara slänga sig ner (i blötsnön!) och njuuuuta...
....av heeelt faaantastiskt väder med 20 + grader, klarblå himmel och sooool...aaaah...visserligen sista skriket för skidåkning och en alltmer blaskblöt snö, vilket gjorde att man ännu hellre tryckte upp sig mot en husvägg och just bara njööööööööt! ;)
Och såklart fanns det påskkärringar som delade ut godis även i skidbacken...
Och så blev det massor trevligt umgänge, med middagar och afterski...och härlig dans...eller vad säger du sjörövar-farfar...??
-Ooooooh...
-Yeeeeeeeh......!! ;)
Och så massor påskfirande och mys i stugorna förståss!!
Hur firade Ni påsk??

Påskpussar

1 kommentar: