fredag 3 december 2010

Lovely Friday!

Det finns dagar och så finns det fridfulla dagar, fredagar...
För även om man har häcken full på jobbet så är det en rätt så skön, utpustande känsla som infinner sig när veckan lider mot sitt slut och helg och familjemys väntar bakom kontorsknuten...
Och passa på att ut och njuuut av detta vita vackra vinterland nu i helgen...med bra kläder kan du njuta av detta väder...och varför inte lite varm choklad och nybakade lussebullar i pulkabacken??

Och finaste inlägget av Friska Flamman som skänker en tanke till alla hemlösa och frysande...och visst får man sig en ordentlig tankeställare?!!!
Jag instämmer och upprepar (fast jag e usel på d själv!) att rensar du bort varma kläder så släng för all del inte utan sjänk till sådana som faktiskt behöver det...Och vad är inte det om äkta mänsklig Love?!!

Fredags Kram

PS. Sambon jobbar hemifrån idag, vilket innebar att han var tvungen att installera ett nytt virusprogram, tjoooolahooooppsan!! ;)

1 kommentar:

  1. Va gullig du är, ja visst måste man stanna upp och tänka efter. Värme, långkalsonger, kärlek, lussekatter, fina vänner....allt är ju inte självklart! <3 <3

    psst. jättekul att se dig, även om vi inte fick så mycket tid till bloggsnack och så :) kramis!

    SvaraRadera